Een GPS horloge voor kinderen

kinderen

Ouders willen hun kinderen graag laten genieten van de buitenwereld. Toch is het fijn om een oogje in het zeil te kunnen houden. Bijvoorbeeld als je kind buitenspeelt met vriendjes of voor het eerst alleen naar school wandelt. Goed nieuws! One2Track heeft namelijk dé oplossing ontwikkeld: een GPS horloge kind. Dit toffe horloge zorgt ervoor dat je jouw kind altijd en overal kunt volgen. Mocht hij of zij overhoopt in de problemen raken, dan sta je met één druk op de SOS-knop in directe verbinding. Benieuwd naar deze gadget? In deze blog vertel ik je er alles over!

kinderen

Wat is een GPS horloge voor kinderen?

GPS-horloges zijn niet alleen voor volwassenen, maar ook steeds meer voor kinderen. Dit komt mede doordat de prijzen van deze gadget steeds meer dalen. Ook ten opzichte van een dure smartphone is een GPS-horloge voor je kind kopen geen overbodige luxe.

Een GPS horloge voor kinderen is een polshorloge met ingebouwde GPS-tracker. Dit maakt het mogelijk om de locatie van het horloge te volgen, zodat je weet waar je kind is. Het is een veiligheidsfeature die steeds populairder wordt onder ouders.

Wat is GPS en AGPS positiebepaling?

GPS is een Amerikaanse ruimtevaarttechnologie die 24 satellieten gebruikt om de positie van een object op aarde vast te stellen. AGPS is een verbeterde versie van GPS die ook gebruik maakt van telecommunicatiesatellieten en aardse masten om de positie nauwkeuriger vast te stellen. Door deze twee technologieën met elkaar te combineren, kan het horloge je heel nauwkeurig de locatie van je kind tonen. Ook thuis kan de locatie worden verzonden dankzij de ingebouwde wifi positiebepaling.

Het is echter niet alleen handig om te weten waar je kind zich bevindt, maar ook om te weten hoe snel hij of zij ergens komt. Dankzij de ingebouwde snelheidsmeter in het horloge, weet je precies hoe snel je kind zich beweegt. Dit kan handig zijn als je kind bijvoorbeeld lange afstanden moet fietsen.

4G netwerk

Er zijn verschillende soorten GPS horloges op de markt, dus je moet er een uitzoeken die bij je kind past. Slechts enkele horloges beschikken over een 4G netwerk, wat betekent dat je kind berichten kan sturen en ontvangen via het horloge. Dit is handig als je wilt weten of je kind veilig is of als je snel een bericht wilt sturen. 4G maakt tegenwoordig zelfs ook het videobellen via een GPS horloge mogelijk.

Betrouwbare Nederlandse app

Het GPS horloge van One2Track dat ik heb uitgeprobeerd, was verbonden aan een Nederlandse app. Deze helpt ouders om de veiligheid van hun kinderen te verbeteren. De app gebruikt de GPS-technologie om de locatie van het horloge te bepalen en deze aan de ouders/verzorgers te tonen. De app zit ook verbonden aan de noodknop, zodat er een directe verbinding mogelijk is.

Privacygegevens

Natuurlijk ben je ontzettend voorzichtig met de locatiegevens van je kind. Bij het type GPS horloge dat ik heb getest hoef je je hier absoluut niet druk over te maken. One2Track doet er alles aan om de privacy én veiligheid van jouw kind te waarborgen. Zo voldoen zij aan de hoogste voorwaarden die de Nederlandse autoriteiten hebben bepaald.

Conclusie

Moeten we al deze nieuwe technologieën wel willen? Mijn antwoord is ja!  Een GPS horloge voor je kind aanschaffen voor je kind is zeker een goed idee. Het GPS horloge is niet alleen gemakkelijk en handig in gebruik, maar het biedt ook een heleboel functionaliteiten. Bovendien beschermt het je kind op een unieke manier tegen onveilige situaties.

Als je twijfelt of dit de juiste keuze voor jouw kind is, denk er dan even over na en lees de reviews van klanten die eerder een model hebben aangeschaft. Op deze manier kun je een weloverwogen keuze maken!

Bekijk ook

Wat is refurbished iPhone?

wat is een vpn

Wat is een VPN-netwerk?

wat is het verschil tussen 2g, 3g, 4g en 5g

Wat is het verschil tussen 2G, 3G, 4G en 5G?

Zeilkleding: wat je nodig hebt voor je volgende zeiltocht