Artikel plaatsen

Auteur worden / laten schrijven

De artikelen op de website worden geschreven door een groep redacteuren. About-Tech.nl is hét techniek blog van Nederland. De artikelen op About-Tech.nl worden geschreven door auteurs uit het vakgebied.

Wilt u een artikel laten schrijven over uw product of dienst? Dat kan. Onze redactie schrijft artikelen op maat. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

Auteur worden?

Het is mogelijk om zelf artikelen te plaatsen op About-Tech.nl. Heeft u hier interesse in? Meld u zich dan aan via het contactformulier, dan nemen wij contact met u op.

What’s in it for you:

 • Ondersteuning – Hulp bij het schrijven, plaatsen en optimaliseren van artikelen
 • Specifieke doelgroep – Via About-Tech bereikt u lezers die geïnteresseerd zijn in een specifiek vakgebied
 • Linkbuilding – Vanaf elk artikel is het mogelijk om één follow-links en één no-follow te plaatsen
 • Naamsbekendheid – Vergroot uw naamsbekendheid

Voorwaarden

Aan het plaatsen van artikelen worden enkele voorwaarden gesteld. Wanneer deze voorwaarden niet worden nageleefd zijn wij genoodzaakt het artikel af te keuren.

 1. Kwaliteit – About-Tech.nl streeft naar kwaliteit. De artikelen die u wilt plaatsen moeten kwalitatief en onderwerp gericht zijn.
 2. Geen ongewenste reclame – Artikelen met ongewenste reclame zonder boodschap worden afgekeurd.
 3. Actualiteit – Informatie moet actueel en betrouwbaar zijn. Artikelen die in de loop der tijd onjuiste informatie bevat, lopen het risico verwijderd te worden.
 4. Dubbele content – Artikelen die u plaatst op About-Tech.nl moeten uniek zijn. Dit betekent dat het gehele artikel, of gedeeltelijk noch in een andere vorm op About-Tech.nl staat, noch op een andere website.
 5. Gebruikersrechten foto’s – Het gebruik van een afbeelding is verplicht bij het plaatsen van een blog. Wanneer deze afbeelding wordt gebruikt, gaan wij ervan uit dat jij de gebruikersrechten of een licentie bevat. Dit is eigen risico. Mochten wij een sanctie krijgen vanwege onbevoegd gebruik, zal dit op de maker van het blog worden verhaald.

Richtlijnen

Om een bepaalde standaard te houden in de artikelen op About-Tech.nl zijn er enkele richtlijnen:

 1. Focus – één onderwerp per artikel.
 2. Uniek – geen dubbele content.
 3. Leesbaarheid –overzichtelijk indeling (H1, H2, H3 etc).
 4. Bronvermelding – plaats bij het gebruik van externe informatie áltijd de bron.
 5. SEO richtlijnen – voeg een unieke meta titel en meta description toe aan de artikelen. Maak bovendien gebruik van één H1 en meerdere H2’s om het artikelen gebruikersvriendelijk te maken.